Opis izdelka

Serija delovnih stolov Antagonista je zasnovana tako, da zadovolji potrebe po razkošju in prefinjenosti uporabnikov. Osnovo sedeža, zelo izdatnih dimenzij (maksimalna višina 123 cm – globina 64 cm in uporabna površina sedeža 46 cm) dopolnjujeta dve manjši različici, ena s srednjim naslonom (112 cm), primerna za direktorske pisarne ali, če se uporablja v paru, kot stoli za obiskovalce in eden s spodnjim hrbtom (99 cm), ki se običajno uporablja v sejnih sobah. V ponudbi je tudi različica stola z nizko konzolno osnovo, ki se uporablja predvsem okoli sejnih miz, pa tudi kot stol za obiskovalce.

Kolekcija Antagonista obstaja tudi z vintage dizajnom, kjer so naslonjala za roke, podnožja in konzolni okvir na voljo v barvah svetlega oreha in palisandra, z jasnim namenom zapolniti zaključne plasti izvršnega okolja iz teh materialov.

Ti vodstveni stoli so sestavljeni iz monostrukture vezanega lesa z mehko poliuretansko peno, opremljeni z nagibnim mehanizmom, ki se lahko zaklene v štirih položajih. Vrtljivi stoli z nizkim naslonom lahko sprejmejo povratni mehanizem s fiksno točko. V kromirani izvedbi so naslonjala za roke udobno oblazinjena, preostale kovinske detajle, kot so podstavki in konzolni okvirji, pa je mogoče dostaviti v krom in črni barvi. Ključna značilnost tega izdelka je oblazinjenje iz pravega usnja, alternativno pa tudi visokokakovostno eko usnje Emmegi.

Na splošno je Antagonista zelo trden izdelek, ki ponuja znatno udobje in razkošje v retro slogu.

Kategorijo: Izvršni stoli