Opis izdelka

Pri direktorski mizi Dr so dragoceni materiali in prefinjen dizajn združeni v brezčasen ikonski slog. Zračna, bistvena in dinamična lesena konstrukcija, ki se zgleduje po slogu “Molinian”, ohranja steklo ali leseno desko v čarobnem ravnovesju nasprotnih sil.

Osupljiv dizajn ustvarja igro popolnega estetskega ravnovesja z delovno površino, izboljša materialnost masivnega lesa in površine, pridobljene iz zgornjega dela, furniranega z naravnim orehovim lesom in obrobljenih z masivnim orehovim profilom z zaobljenimi robovi.

Linija in dimenzije pisalne mize (Š. 210 cm G. 100 cm) v dom vnašajo stil in lepoto, zaradi česar je popoln.
Zaznavanje kristalne svetlobe je v nasprotju s strukturo posebne vrste lesa (kotibé) mahagonija, predlaganega v belem ali antracitnem laku. Kristalne plošče so na voljo v treh variantah: ekstra prozorno steklo in belo lakirano, obe debeline 15 mm in dimljeno steklo, izdelano iz lepljenega stekla 88,1 (8 + 8 mm).

Kot skulptura je vsak del mizne kompozicije s servisnimi omarami zasnovan in oblikovan kot poln in prazen prostor. Servisna omarica je na voljo v dveh velikostih (Š. 187 cm in Š. 220 cm) in ima izmenično odprte pregrade z zaprtimi odlagalnimi prostori s predali.

Vsi elementi, ki sestavljajo strukturo servisne omare, so povezani pod kotom 45 °. Zdi se, da zgornji del omare lebdi v zraku. Izdelan je z 40 mm debelim zgornjim delom, brušenim na notranji strani, na katerega je nameščena plošča iz kaljenega stekla. Omarica je podprta z ročno rafiniranimi masivnimi nogami iz oreha ali mahagonija za lakirano različico, integriranimi z jeklenimi nivoji za prilagajanje talnega pohištva.

Ravnovesje med inovativnostjo in kakovostjo, udobjem in reprezentativnostjo: to so glavne značilnosti kolekcije Dr. Kombinacija izdelave, dizajna in tehnologije povzroči ustvarjanje izdelkov z nezgrešljivo identiteto in značajem.

Kategorijo: Izvršne mize