Opis izdelka

Business Lounge je dizajnerski fotelj, posebej primeren za čakalnice, hotele in salone, ki ponuja trenutke velikega udobja z dodatnim pridihom elegance.
Fotelj je okreten in primeren za spodbujanje udobnih trenutkov sprostitve, razprave in neformalnega dialoga ter ustvarja mešanico skupnih in individualnih izkušenj. Konceptna linija Business Lounge konfigurira kot klasičen in brezčasen naslanjač, ​​v katerem so naslonjalo in nasloni za roke obloženi s fleksibilnim poliuretanom iz hladne pene, s cevnim jeklenim vložkom, ki zagotavlja kakovost, ki bo skozi čas ostala nespremenjena.

Podrobnosti Business Lounga vabijo uporabnika k pravilnemu in sproščenemu položaju ter k nenehnemu osredotočanju na dobro počutje uporabnika. Ukrivljena oblika naslona za roke je zasnovana tako, da omogoča, da roke počivajo v naravnem položaju, medtem ko stranski nasloni za roke poudarjajo občutek svobode in se izogibajo občutku zategnjenosti. V primeru daljšega bivanja je odstranljiva ledvična podporna blazina dodaten poudarek na psihičnem počutju in fizični sprostitvi.

Kategorijo: Dnevno pohištvo