Opis izdelka

Miza in klop Ottima Portico vrneta delovno postajo k osnovam in ponujata preprosto in elegantno rešitev, ki je tako najboljša v svojem razredu kot tudi v najboljši ceni.

Nazaj k osnovam

Neposredna opredelitev linije in čisti detajli oblikovanja naredijo Ottima Portico popoln dodatek k vsaki domači pisarni ali delovnemu mestu. Z vodilno garancijo v industriji so kupci lahko prepričani, da sčasoma Ottima Portico prinaša le dobro zmogljivost in kakovost.

Dizajn

Kvadratni meter na Ottima Portico ponuja klasično oblikovalsko estetiko, ki se dobro kombinira z drugim stanovanjskim ali poslovnim pohištvom. Paleta izraznih barv vam omogoča, da barvo mize ali klopi prilagodite poljubnemu prostoru. Ottima Portico je enostavno sestaviti in reorganizirati, zato je pametna izbira za posameznike in organizacije, saj se potrebe sčasoma spreminjajo.

Prilagoditev višine

Ottima Portico je na voljo s standardno višino 735 mm, vendar preprost prilagodljiv vijak omogoča nastavitev višine na 80 mm, kar daje mizi ali klopi višino 815 mm.

Privatnost

Opcija zasebnosti s posebnimi pregradnimi zasloni za klop ali preprostimi PET ali jeklenimi ploščami na mizi. C-objemka povezuje zaslone Divisio ali Partito iz portfelja Steelcase na mizo za enostavno namestitev.

 

Dimenzije

Širina: 1200 mm, 1400 mm, 1600 mm, 1800 mm

Globina klopi: 1217mm, 1417mm, 1617mm

Globina mize: 600mm, 800mm

Oblika površine mize: pravokotna

Kategorijo: Pisarniške mize