Free Stand

Opis izdelka

“Free Stand je prenosna in zložljiva delovna površina za mobilne naprave.”

Optimizacija mobilnost je platforma, kjer smo res začeli videti interakcijo med izdelkom in človeškim vedenjem …” Začasnost “je pomembna. Ljudje se želijo počutiti, kot da si začasno lastijo prostor. Morda bi bilo tako enostavno, kot dok ali stojalo, da bi vaše digitalno orodje približali priročni vtičnici (dostop do moči in podatkov je na vrhu skrbi mobilnih delavcev).

Na primer, ni veliko pisarniški stolov ali stranskih miz ali nastavitev, ki pravijo: Tukaj je lahko vaše orodje začasno podprto z digitalnimi priključki. Toukaj je lahko vaš torba na varnem.
Strategije za optimizacijo mobilnosti obsegajo ponudbo možnosti za hitro prilagoditev prostorov; začasno skladiščenje; skupinska orodja za sodelovanje, kot so table in stene za lepljenje listkov; sprejemanje položajev, tako mobilnih delavcev (sproščeni ali sklonjeni preko tipkovnice) in njihovih orodij (različnih višin in pod različnimi koti). Na splošno je strategija ponuditi možnosti, da imajo pravico do izbora izdelkov, ki so na voljo za produktivno mobilnost, kjerkoli se ljudje odločijo za delo.

Predvidevanje, bi moral biti okvir misli za oblikovanje prostorov, ki bi vabili nomade. Začnite s priznanjem, da mobilni delavci z dela ne izostajajo in si zaslužijo nastanitev. Potem si predstavljajte njihove prehode in zahteve. Poskrbite, da jim bo lažje in bodo porabili manj časa za pričetek dela in odhod iz njega. Povečajte pretok.

Primer iz veje Coalesse, predstavljen lani, je Free Stand, prenosno in zložljivo laptop ali tablet stojalo, ki omogoča hitro in enostavno mesto za delo. Kar naredi Free Stand različnega od podobnih izdelkov, je njegova sposobnost, da se zloži v nekaj sekundah, tako da lahko delo na domu izgine, ko je čas, da se sprostite.

Tech-Savvy. Free Stand je skoraj za vsakega, ki ima tablični ali prenosni računalnik in potrebuje prostor, kjer bo lahko mirno vse odložil. Idealen je za samostojno delo na zofi ali na lounge stolu, doma ali v službeni enklavi, za sodelovanje v razredu ali konferenčni sobi. Zložljiv, nastavljiv po višini in lahkoten, Free Stand  hitro zavzame svoj položaj. Radodarna delovna površina se rotira z namenom prilagajanja  stilu uporabnika. Vgrajen ročaj ga naredi enostavnega za prenašanje. In ko ni čas za delo, se  Free Stand hitro skrije pod zofo.

  • Dosegljiv v črni
  • Nastavljiv po višini od 50.8 cm do 68.58 cm
  • Zložljiv do 12.5 cm višine