Ker organizacije poskušajo uskladiti prilagoditev prostora z ugodnostmi za zaposlene, bo vključevanje nastavljivih miz za delo po višini pogostejše. Mize za nastavitev višine Ology ™ so izdelane v skladu s fiziologijo in biologijo delavcev in so primerne za vse zdravstvene razmere – ne glede na velikost in videz.

Izboljšajte fiziologijo dela

S priročnimi krmilniki, ki so enostavni za upravljanje, delovna miza Ology omogoča enostavno spreminjanje višine in položaja telesa na delovnem mestu, kar spodbuja dobro zdravstveno vedenje.

Ergonomija prilagojena individualnim potrebam

Ta tabela je na voljo z integriranim vodnikom za vstavljanje razdelilnikov prostora, osvetlitev, napajanje ali delovno opremo – ki se lahko prilagodi posebnim potrebam in delovnim pogojem uporabnika.

Izbirni opcijski profil mehkega roba bistveno zmanjša nezdrav pritisk na podlaket in občutek napetosti v ramenih in vratu.

Biologija za ugodnosti na delovnem mestu

Po rezultatih naših raziskav je tablica Ology oblikovana s posebnim poudarkom na najpogosteje uporabljenih površinah – protimikrobna zaščita, ki preprečuje 99% rast mikroorganizmov, je neobvezna. Ta možnost je na voljo pod možnostmi za upravljanje z enostavnim dotikom in na profilu mehkega roba.

Miza Ology z Active Touch nadzorom

Naučite se prilagajati nastavljivo višino mize Ology z možnostjo Active Touch in se seznanite z aplikacijo Mobile Rise. Zasnovana je tako, da vas opomni na spremembo položaja z možnostjo Active Motion in omogoča ustvarjanje profilov z vnaprej nastavljeno višino mize in želenimi presledki sedenja in stanja pripravljenosti. Krmilnik se brez težav prilega mobilni aplikaciji Rise over bluetooth, tako da lahko svoje podatke vzamete s seboj in spremljate ravni aktivnosti v daljšem časovnem obdobju.

Prevzemite nadzor nad blaginjo na delovnem mestu

Vsak del pisalne mize Ology je zasnovan tako, da spodbuja gibanje in koristi uporabnikov, vključno z dvema možnostma krmiljenja – Simple Touch in Active Touch.

Simple Touch upravljanje omogoča uporabnikom, da brez težav premaknejo mizo navzgor ali navzdol – ne da bi gledali na poslovno nalogo, medtem ko Active Touch opozarja delavce, naj spremenijo svoje telesne položaje.

Active Touch se poveže z aplikacijo Rise, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje profilov z vnaprej določenimi višinami in cilji ter spremljanje ravni dejavnosti v daljšem časovnem obdobju.

Izvor: https://www.steelcase.com/products/benching/ology-bench/#features_antimicrobial-protection

Avtor: Steelcase.com