1. Gibanje

V današnjem sodobnem svetu so naši prsti bolj vadljivi kot kateri koli drug del telesa. Toliko, da ga lahko preživimo s seboj ves dan z dotikom ene naprave na drugo. Toda ali ste vedeli, da je med osem urni izmeni maksimum sedenja ne več kot dve uri? Po besedah dr. Jack P. Callaghana, je bilo razkrito, da bi dolgoročni cilj zaposlenega bil stati več kot sedeti.

Toda zakaj je spodbujanje gibanja na delovnem mestu tako pomembno? Ne samo, da fizična aktivnost izboljšuje naš položaj, ampak je tudi bistvena sestavina za sodelovanje. Zaposleni so bolj produktivni po sprehodih ali pogovorih s kolegom. Ta vrsta pozitivne interakcije presega negativne občutke delovnega mesta in izboljšuje splošno zadovoljstvo. Primer je WorkCafe, dinamičen prostor, ki povezuje ljudi s sodelavci, njihovo delo in organizacijo. Tak prostor je vključen v preoblikovanje tradicionalnega prostora za socializacijo podjetij v destinacijo za povezljivost, sodelovanje, osredotočenost in inovativnost.

  1. Prilagodljiv dizajn

Sodobna delovna sila ni več statična. S povečanjem mobilnosti delavcev je fleksibilno oblikovanje ključni element za povečanje produktivnosti. Eden najboljših načinov, da obrnete ta trend v vaš pisarniški prostor, je, da izberete prilagodljivo pisarniško pohištvo, ki je prilagojeno potrebam vaših zaposlenih in njihovega dela. Na primer, delovne postaje, ki se spreminjajo v stoječe mize, premične stene in prilagodljiva območja za skupno delo. Različne možnosti barv in pohištva omogočajo produktivno in navdihujoče delovno okolje.

  1. Zdravje

Ko sta zdravje in dobro počutje zaposlenih ključnega pomena za oblikovanje pisarniških prostorov, produktivnost, sreča in zdravje zaposlenih nenehno naraščajo. Poleg spodbujanja bolj zdravega načina življenja z bogatimi hranilnimi snovmi ter spodbujanja sprehodov in pogovorov je eden najpomembnejših dejavnikov tabele različnih višin. Spremenljiv položaj od sedenja do stajanja in obratno, ljudje imajo več energije in manj bolečin v hrbtu, kar izboljša njihovo držo.

  1. Narava

Preživljanje več kot osem ur na dan v zaprtih prostorih v nas odpravlja povezavo z naravo. Biofilm, naš vir povezljivosti z naravo, poveča produktivnost za 15%. Obstaja več drugih študij, ki so pokazale, da rastline spodbujajo znanje in izboljšujejo naše splošno zdravje. Naš Multiple Line Modular Flooring Interface Partner vključuje elemente biofire, ki spodbujajo dobro počutje in uvajanje naravnih elementov v pisarniške prostore, hkrati pa vzdržujejo trajnost v celotnem proizvodnem procesu. Vključevanje narave na delovno mesto zagotavlja zaposlenim zdravo ravnovesje in vzdušje!

Delight Office Solution