navdušenjem vam predstavljamo prenovo enega naših najbolj prodajanih stolov, Think.
Pameten. Enostaven. Vzdržljiv.

New-Think

Think stol se intuitivno odziva na gibanje telesa in zagotavlja udobje. Popolnoma prenovljen in rekonstruiran, Think je pameten, enostaven in vzdržljiv.

Leta 2004, ko so o Think stolu začeli govoriti kot o revolucionarni novosti, je postal najbolje prodajan izdelek na svetu. Kot prvi Cradle to Cradle certificiran proizvod na planetu, je ustvaril višji standard vzdržljivosti širom industije.

ThinkPAMETEN

Think stol čuti, kar potrebuje vaše telo. Vgrajeni LiveBack sistem je v skladu z vašim telesom in se premika z vami, ko zamenjate položaj. Izboljšal se je tudi sedež z nastavljivimi utežmi, tako da se lahko prav vsak počuti udobno, in to zelo hitro.

 ENOSTAVEN

Think je enostaven za uporabo. Inteligentna zasnova omogoča uporabniku, da prilagodi svoje udobje skozi več ročnih nastavitev.

VZDRŽLJIV

Think zmanjšuje doživljenski vpliv na zdravje, ljudi in okolje. Nov, preoblikovan Think ima manj delov za lažje recikliranje in hitro demontažo. Steelcase vam lahko pomaga ponovno uporabiti ali reciklirati stol ob koncu njegove življenske dobe.

Prenovo smo izvedli na osnovi globalnih trendov in resne študije o potrebah uporabnikov.

Danes so zaposleni bolj mobilni. Svojih dni ne preživijo samo ob svojih mizah, ampak na različnih krajih.

V tem času smo se naučili več o novih materialih, novi tehnologiji in novh poslovnih priložnostih. Pridobili smo dodatnih 8 let izkušenj kot oblikovalci in inženirji.

S tem znanjem vam z navdušenjem predstavljamo prenovo enega naših najbolj prodajanih stolov, Think.