Steelcase Series 2

Spoznajte Steelcase Series 2!

 

Paleta oblikovanja delovnega stola Steelcase Series 2

 

Pred dvema letoma je Steelcase predstavil delovni stol serije 1 z ambicioznim ciljem, da postanejo zmogljivost, slog in širok izbor dostopnejši kot kdaj koli prej.

 

Steelcaseov najbolj prodajan stol – Series 1

 

S pomočjo uspešnosti njihovega najbolje prodajanega pisarniškega stola v svetu, Steelcase ponovno navduši in predstavi novega člana družine Series– delovni stol Series 2.

 

Steelcase Series 2 – izvedba z razširjenim naslonom

 

Steelcase Series 2 uporablja tehnologijo Air LiveBack za zagotavljanje stalne podpore hrbtenici, poleg plastičnega dihalnega naslonjala ali 3D Microknit tkanine v 19 barvah ponuja dve možnosti oblazinjenja. Paleta razpoložljivih modelov stolov podpira skoraj vsa okolja – od prostorov za fokusiranje in sodelovanje, do domačih pisarn in prostorov, ki potrebujejo zelo čiste rešitve.
Zgodba o tehnologiji Air LiveBack je kreiranje preproste kompleksnosti. Ustvarili so rešitev, ki podpira spremembe v položaju telesa in spodbuja boljše dihanje in cirkulacijo. Z uporabo običajnih materialov je to pogosto težko doseči, zato so raziskali nove načine …

 

Dostopne izvedbe naslona – Steelcase Series 2

 

Zgodba o dizajnu Series 2
»Naš cilj je bil zagotoviti zračnost in enostavno čiščenje, primarni cilj pa je bil podpreti hrbtenico, ki je prožna in je zahtevala nekaj drugačnega, zahtevala je inovacije. Potrebovali smo obliko, ki se lahko hkrati razteza vodoravno in navpično, znotraj in zunaj, kar posnema gibanje hrbtenice. Oblika, ki je lahko velika ali majhna, tanka ali debela, brez možnosti, da bi izgubila svojo funkcijo. ” Oblikovalska ekipa, Steelcase.

 

Izvedba z dihanjem naslonjala – vzorec valov

 

Zračen in transparenten, vzorec valov je povečan, da zagotovi ustrezno podporo za vsak del hrbtenice. Med premikanjem se upogne v dveh dimenzijah, da ustvari prilagodljivo, personalizirano udobje in komfort za vsakega uporabnika.
Celotno zgodbo o oblikovanju si oglejte v videu.

 

Zgodba o dizajnu – Steelcase Series 2

Izvor: Steelcase.com