Steelcase si že več kot 100 let prizadeva zagotoviti najboljše izdelke in storitve ter zagotoviti smernice za ohranjanje naložb naših strank. V ta namen je naš partner ustvaril lastne notranje laboratorije za testiranje, v katerih ponujeni izdelki opravijo strog pregled, ki nam zagotavlja najmočnejše jamstvo v panogi.

Celovit pristop k vzdrževanju izdelkov nam daje edinstveno prednost pri izpolnjevanju zahtev strank v dobi svetovne pandemije. Kupci povsod iščejo navodila o najboljših načinih čiščenja naših izdelkov. Te informacije so najboljši poskusi odgovora na vaša vprašanja, ki temeljijo na stalnih raziskavah Steelcasea.

ČIŠČENJE vs. STERILIZACIJA Vs. DEZINFEKCIJA

ČIŠČENJE

Odstranjuje mikrobe, umazanijo in umazanijo s površin ali predmetov. Očistite ga lahko z milom (ali detergentom) in vodo, da fizično odstranite mikrobe s površine. Ta postopek ne uniči vseh mikrobov, vendar se njihovo število in tveganje za širjenje okužbe zmanjšata.

STERILIZACIJA

V skladu z javnimi zdravstvenimi standardi in zahtevami sterilizacija zmanjša število mikrobov na površinah ali predmetih na varno raven. Ta postopek deluje tako, da očistite ali razkužite površine ali predmete, da zmanjšate tveganje za širjenje okužbe.

DEZINFEKCIJA

Nanaša se na uporabo kemikalij za odstranjevanje mikrobov na površini. Ta postopek ne vključuje nujno čiščenja umazanih površin in odstranjevanja mikrobov, vendar lahko tveganje za širjenje okužbe še zmanjšamo s prvim čiščenjem in nato odstranitvijo mikrobov na površinah.

Navodila za čiščenje in vzdrževanje materiala zajemajo načine primarnega čiščenja na površinah Steelcase, dodatne informacije o stopnji dezinfekcije pa bodo kmalu objavljene – po zaključku testiranja združljivosti Steelcase izdelkov ter čistilnih in razkužilnih sredstev.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali poleg tistih, za katere predlagate, obstajajo še druga čistila, ki so primerna za uporabo?

Priporočamo uporabo čistilnih sredstev na osnovi etanola. Na trgu je veliko možnosti. Druga čistila so morda v redu, vendar zaenkrat nimamo podatkov o njihovem vplivu na površino. Ko bomo izvedeli več, bomo to stran še posodabljali.

Ali je v redu uporabljati belilo?

Belilo se lahko uporablja samo na poliuretanskih tkaninah 10: 1 z vodo / belilom. Ni dobro uporabljati belila na tkaninah iz poliestra in volne.

Navodila za čiščenje:

Razpršila bi moralo biti dovolj, da pokrije celotno površino tkanine, ne pa da se namoči na notranjo plast, saj v tem trenutku nimamo podatkov o reakciji notranjega materiala na peno, lepilo in druge materiale, zaradi katerih so izdelki, kot so sedeži, le njegov vpliv na materiale. Pazite, da čistilo enakomerno poškropite, da zmanjšate vpliv sredstva na barvo materiala.

Steelcase lahko vodi smernice samo za izdelke, ki jih izdelujejo. Vprašanja o izdelkih naših partnerskih blagovnih znamk najdete na spletnih straneh teh proizvajalcev.

Ali je čiščenje in razkuževanje isto?

Ne, čiščenje, razkuževanje in sterilizacija nimajo enakega pomena!