“Lagunitas je počivalnik, ki opredeljuje prostor in združuje delovna mesta in s tem kjerkoli ustvarja t.i. ‘tretje mesto’.”

Ko govorimo o namestitvi nomadov je končno vprašanje, ki si ga moramo zastaviti, kako doseči namestitev najvišje kakovosti oziroma t.i. touch-down doživetje in kako ustvariti občutek navdušenja, kamor se bodo ljudje vračali.

13-0003470
Coalesse je razkril kar nekaj pomembnih ugotovitev. Vključuje ustvarjanje dinamičnih, nastavljivih prostorov, “sestavi sam” možnosti in izbire, ki zagotavlja različne delovne izkušnje, kot so odprti in socialni prostori za ekstrovertirane osebe in timsko delo, ali pa zaprti in privatni prostori za bolj introvertirane osebe osebe in individualno delo. Razvijajo se zaradi intenzivnega digitalnega dela, želje po večji osebni interakciji in bolj učinkoviti virtualni interakciji med delovnimi skupinami. Organizacije ustvarjajo dobro vzdušje in pospešujejo kulturo navdihov, ki se razvijejo v čudovito delovno izkušnjo. Na primer, za zasebno delo je primerna niša ali počivalnik z nadstreškom. Za sodelovanja pa mogoče oblazinjeni stoli in nizke mizice z vtičnicami na dosegu.

13-0005693

Letos je Coalesse predstavil novo linijo —Lagunitas— ki ponazarja visoko kakovost in touch-down doživtje. Serija nastavljivih stilov milanskega oblikovalca Toana Nguyena, ima možnost prilagoditve skupinskemu delu, druženju ali zasebnemu delu. Lagunitas prikliče občutek ‘tretjega mesta’ v stilu kabin v lokalih ali sedenja v kavarn z vgrajenimi priključki za elektriko.