Ne glede na pristop pri oblikovanju, imajo predelne stene odgovor na vsa vprašanja. Ideja uporabnih kvadratov na koncu se nanaša na sposobnost prostorskega prilagajanja in čim več prekrivajočih funkcij v enem samem prostoru. V času, ko multifunkcionalnost prostora postane nujna, so mobilne predelne stene odlična rešitev za delitev velikih območjih na manjše samostojne enote, pa naj gre za pisarne, hotele, šole, kongresned dvorane ali domove.

Z mobilnimi particijami, tri manjše dvorane za seje postanejo ena velika dvorana . Konferenčna dvorana za 150 ljudi se z lahkoto pretvori v več učilnic. Poleg potrebne večnamenskosti, lastnik prostorov prejme hitro in čisto montažo, lep dizajn in tudi arhitekti dobijo svobodo pri ustvarjanju lastne rešitve.

mobilne pregradeNajboljše prostorske rešitve so tiste, kjer pridejo plošče v različnih obdelavah in kjer je njihovo velikost in število modulov mogoče prilagoditi posameznim zahtevam projekta. Treba je zagotoviti zahtevano zvočno izolacijo vsaj 41dB do 53dB. Glede na to, da jih nosi profilno vzmetenje, je bila eleganca predelnih sten dosežena brez vrtanja v tla in z zelo preprostim upravljanjem. Vendar, če se jih ne uporablja, so moduli zloženi v ločenih omaricah, tako dosežejo čisto obliko in boljšo izrabo prostora. Poleg tega so v privlačni kombinaciji s steklom, dosegadodatne pregledne estetika in vizualno udobje.

“Z gradbenim ustvarjanjem dodajamo estetsko komponento. Kar je bilo pred 100 leti najpogumnejša teorija, zdaj postane naše vsakdanje življenje.”, pravi Mladen Mladenović iz podjetja Delight Office Solution.

Ta rešitev trga prinaša DECO, Evropsko vodilno podjetje v proizvodnji predelnih sten, ki je prav tako pooblaščeni distributer Delighta.