Ker so tla ena največjih, najbolj opaznih in najpogosteje uporabljenih površin vsakega prostora, morate biti pri izbiri talnega materiala previdni.

Iz naše ponudbe talnih oblog ponujamo talne obloge Interface, ki so popoln način za ustvarjanje novega videza ali osvežitev zastarelih prostorov. Široka paleta talnih oblog vam omogoča izbiro prilagodljivih in funkcionalnih možnosti, ki ustrezajo estetiki vsakega življenjskega sloga, s 15-letno garancijo.

Vir: Interface.com

Zavedamo se, da kreativni dizajn ne sme biti ogrožen s kratkimi roki za izvedbo projekta. Zato nudimo skrbno izbrane preproge in talne obloge LVT iz ponudbe talne obloge Interface, v konkurenčnem cenovnem razredu, ki so že na voljo na zalogi pri našem dobavitelju – za enostavno in hitro uresničitev vaše vizije notranjosti. Oglejte si določila in pogoje za vmesnik Quickship.

Talne obloge za preproge

Za ogled vseh zbirk preprog v programu za takojšnjo dostavo QuickShip uporabite filter v razdelku izdelkov na spletni strani našega partnerskega vmesnika. Izbirate lahko med 200 m2 in 1000 m2 za ogled razpoložljivosti izdelkov na zalogi, ki ustrezajo velikosti projekta, ki ga delate. Kombinirate lahko različne filtre, da povzamete iskanje po vaši izbiri. Na ta način lahko enostavno in hitro najdete tla, ki ustrezajo zahtevam glede barve, vzorca in razpoložljivosti.

Vir: Interface.com

Če preproga ni primerna rešitev za vaš prostor, razmislite o vinilnih ploščicah kot alternativo. Te plošče so na voljo v neštetih barvah in slogih, vinil pa je znan po svoji vzdržljivosti in svežem dolgoročnem videzu z zelo malo skrbi.

 

LVT talne obloge

Če si želite ogledati celotno paleto programov za zbiranje tal QuickShip LVT, uporabite filter v razdelku izdelkov na tem spletnem mestu. Za zožitev iskanja lahko kombinirate več filtrov. Tako lahko hitro in enostavno najdete luksuzna vinilna tla, ki bodo ustrezala zahtevam vašega projekta glede na barvo, vzorec in razpoložljivost.

Preproga v kombinaciji s tlemi LVT

Združljive po višini in velikosti so talne obloge Interface LVT in preproge zasnovane za brezhibno povezavo, brez sledi prehoda. Ustvarite čudovite sloge in barvne kombinacije z uporabo talnih kombinacij, narejenih drug za drugega.

Vir: Interface.com

Naša oblikovalska ekipa s hitro dostavo tal nudi dodatno podporo pri realizaciji vašega projekta in zagotavlja najboljše strokovno znanje pri oblikovanju tal, s predstavitvijo idej in konceptov, ki konstruktivno prispevajo k vsakemu projektu.

Poleg izdelave vizualizacije tal vam nudimo tudi vodnik za načrtovanje, ki olajša namestitev. Ne glede na to, ali prenavljate stara tla, raziskujete nove kolekcije in ustvarjate popolnoma nov koncept tal, naši oblikovalci sodelujejo z vami, da se soočite z vašim oblikovalskim izzivom.

Za več informacij in naročila se obrnite na našo prodajno ekipo.