Prilagodljive mize “Ology” so izdelane v skladu s fiziologijo in biologijo delavcev in so del delovnega  okolja v katerem je urejena zdravstvena zavest.

NEGA IN KORISTI NA DELOVNEM MESTU

Na vsakem delovnem mestu je končni cilj zdravje in korist delavca. Delovno okolje, v katerem vlada zavedanje o zdravju varuje najpomembnejše naložbe podjetja in zagotavlja največjo možno produktivnost, učinkovitost in inovativnost.

Prilagodljive mize “Ology” so izdelane v skladu s fiziologijo in biologijo delavcev in so del delovnega  okolja v katerem je urejena zdravstvena zavest.

Izboljšanje fiziologije dela

Ko uporabljate “Ology” nastavljive mize je zelo enostavno spremeniti višino in položaj telesa. Njegova praktična, intuitivna kontrola dviguje ozaveščenost o zdravju vsakega uporabnika.

Ergonomija je prilagojena individualnim potrebam

“Ology” miza je na voljo z integrirano večnamensko pregrado, ki je lahko uporaba za prostorsko delitev, dodatno razsvetljavo in kot prostor za odlaganje delovne opreme. Razdelitev se lahko prilagodi specifičnim potrebam in delovnim pogojem vsakega uporabnika.

Druga možnost, ki je na voljo,  je mehki rob, ki bistveno pomaga zmanjšati nezdravi pritisk na podlakti in občutek napetosti v ramenih in vratu.

Biologija za dobro počutje na delovnem mestu

Namizje vsake mize je prekrito z mikrobi, 80% okužb pa se lahko prenese samo z dotikom. Miza “Ology” je na voljo z lastnim naravnim in visokim Bactiblock® z učinkovito proti mikrobno zaščito, katera je vgrajena v sestavne dele mize.

Trpežna in dolgotrajna zaščita za najbolj umazana območja na namizju podpira v korist posameznega  uporabnika mize “Ology”.

Za boljši dan v pisarni: https://www.delight-office.si/m/steelcase-sl/ology-3/

Izvor:https://www.steelcase.com/content/uploads/sites/10/2018/09/16-

E0000044_Ology_Brochure_EMEA_EN.pdf

Avtor: Steelcase.com