Najbolje prodajane pisarniške kabine in telefonske govorilnice na svetu so tiste, ki jih predstavlja Framery. Vsaka podrobnost vsakega izdelka, od uporabnosti in akustike do estetike in trajnosti, je skrbno premišljena in izpopolnjena, kar prispeva k sreči naših strank.

To niso samo pisarniške kabine ali telefonske govorilnice. So sredstvo za preoblikovanje kulture delovnega okolja.

Takoj, ko bodo v odprto pisarno prispele Frameryjeve pisarniške kabine in telefonske govorilnice, se bo celotna kultura na delovnem mestu začela spreminjati. Ljudje jih radi uporabljajo za klice in sestanke, pa tudi za tiho delo. Z zmanjšanjem hrupa in motenj delavci postanejo srečnejši in bolj produktivni.

Frameryjevi prilagodljivi prostori za sestanke so odličen odgovor na današnje potrebe, saj se je kultura srečanj spremenila. Uspešna podjetja razumejo srečo drug drugega …

Mnoga vodilna svetovna podjetja uporabljajo Framery kabine in govorilnice, da bi svoje zaposlene naredili bolj srečne. Prihranijo čas, prostor in denar. Oglejte si, kako je videti v akciji.

Charles Klingler, menedžer
(Cloudera)
“Zaenkrat lahko vidim le prednosti Frameryjevih kabin. Pogosto jih uporabljajte, da razumete njihovo resnično vrednost. ”
Riku Pentikäinen, direktor
Globalne strategije za razvoj delovnih okolij (Microsoft)
“Naši zaposleni se počutijo manj moteče in se lahko bolj osredotočijo na službo. Pravzaprav nameravamo v sedežu v Seattlu zamenjati tretjino tradicionalnih kabin Framery. ”

Paula Salomaa, menedžerka
(Nordic Innovation House)
„Frameryjeve kabine su jednostavno sjajne! Jednostavne su za upotrebu i funkcioniraju kao što je i obećano. Dizajn je lijep i skandinavski jednostavan. Zahvaljujući staklenoj konstrukciji, kabine se uklapaju u ured, a ne izgledaju prenapadno“.

Izvor: https://www.frameryacoustics.com/en/products/?utm_source=Officesnapshots&utm_medium=banner&utm_campaign=October_2019&utm_content=design