Na vsakem delovnem mestu je končni cilj zdravje in dobro počutje delavcev. Zdravstveno ozaveščeno delovno okolje ščiti najpomembnejše naložbe podjetja in zagotavlja najvišjo možno produktivnost, učinkovitost in inovacije.
Delovna miza Ology z nastavljivo višino podpira fiziologijo in biologijo zaposlenih ter spodbuja ozaveščenost o bolj zdravem delovnem okolju

 

kancelarijasunce

 

Delavci so vse bolj mobilni, si delijo mize, nenehno sodelujejo in so izpostavljeni milijonom mikrobov na svojih pisarniških mizah. Mikrobi naseljujejo namizje in 80% okužb se lahko prenaša z dotikom. Ology je na voljo z lastno naravno in visoko učinkovito protimikrobno zaščito Bactiblock®, vtisnjeno v sestavne dele mize. Hkrati mehki robovi blazinice znatno zmanjšajo nezdravi pritisk na zapestja in zmanjšajo utrujenost v vratu in ramenih.
Ta vzdržljiva in dolgotrajna zaščita za območja namizja, ki se jih najpogosteje dotika, podpira dobro počutje vsakega uporabnika mize Ology, zlasti pri organizacijah s politiko mobilnih delovnih postaj.

 

zenastolca

 

Steelcase je razvio mobilnu aplikaciju Rise, čime je radnicima pojednostavljena kontrola nad dobrobiti na radnom mjestu. Kada korisnici povežu svoju aplikaciju Rise s bilo kojim kompatibilnim stolom, spremljene postavke automatski se primjenjuju, štedeći pritom vrijeme i pažnju korisnika, bez obzira u kojoj poslovnoj zgradi ili kampusu rade.

 

telefon

 

Steelcase je razvil mobilno aplikacijo Rise, ki delavcem olajša nadzor nad počutjem na delovnem mestu. Ko uporabniki povežejo svojo aplikacijo Rise s katero koli združljivo mizo, se shranjene nastavitve samodejno uporabijo, s čimer prihranijo čas in pozornost uporabnikov, ne glede na to, v kateri poslovni zgradbi ali kampusu delujejo.
Poleg tega, da spremljate svojo telesno držo in aktivnost, lahko nastavite opomnike, da boste lahko ves dan spreminjali držo. To spodbuja bolj zdravo, srečnejše in bolj produktivno delovno okolje.
Vir: https://www.steelcase.com/eu-en/products/desks/ology/