Na našem novem delovnem mestu je največja prednostna naloga zagotavljanje operativne varnosti vsakega prostora z ustreznimi varnostnimi ukrepi in uporabo zasnove, ki pomaga zmanjšati tveganje za prenos koronavirusa.

Da bi zaščitili sebe in druge, moramo vsi odigrati svojo vlogo in ves čas gledati nove protokole Covid-19 na delovnem mestu. Pogum in zaupanje sta ključnega pomena za uspeh in ohranila se bosta le, če vsak od nas ne bo samo odgovorno deloval, ampak tudi vidno to uporabil.

Orangebox je zasnoval koncept Hula Hoop, da bi pomagal vsem organizacijam poljubne velikosti razumeti, si zapomniti in vaditi nove protokole. Izumili so Hula Hoop (trend v petdesetih letih), ker vizualno prikazuje reprezentativen prikaz o varni razdalji med sodelavci; kombinacija vašega 1m obroča in 1m obroča nekoga drugega ustvari obvezno razdaljo 2m, ki jo moramo ves čas vzdrževati drug z drugim.

 

 

Kot del koncepta Hula Hoop je Orangebox sprejel številna spremna priporočila, za katera menimo, da jih je treba upoštevati v novem zavezujočem kodeksu ravnanja z delodajalcem in drugimi sodelavci.

Št.1
Vizualizirajte svoj 1m Hula Hoop (1m + 1m = 2m), da olajšate vzdrževanje potrebnih 2m fizične razdalje. Tesni stik lahko privede do prenosa koronavirusa.

Št.2
Upoštevajte nove protokole. Namenjeni so zaščiti vas in vaših sodelavcev. Brez njih pisarna Hula Hoop ni trajnostna. Neupoštevanje ustaljenih protokolov lahko privede do prenosa koronavirusa.

Št.3
Upoštevajte protokol prometnega toka na svojem delovnem mestu in nikoli ne ogrožajte sodelavca z neupoštevanjem fizične razdalje 2m. Tesni stik lahko privede do prenosa koronavirusa.

Št.4
Kolegom se vedno približujte z obrazom naprej, nikoli od zadaj. Tesni stik lahko privede do prenosa koronavirusa.

Št.5
S seboj nosite delovno opremo, kamor koli greste – in jo vedno uporabljajte samo. Tako lahko vsako površino naredite svojo. Kontaminirana površina lahko privede do prenosa koronavirusa.

Št.6
Uporabite pregrade med delovnimi postajami za zaščito pred prenašanjem virusa po zraku.

Št.7
Dodajte še en sloj zaščite z nošenjem zaščitne maske, da ohranite zdravje in zdravje svojih sodelavcev. Tesni stik lahko privede do prenosa koronavirusa.

Št.8
Pri stiku z novimi površinami si vedno umijte roke. Kontaminirana površina lahko privede do prenosa koronavirusa.

Št.9
Vedno nosite robčke, če morate kihati ali kašljati. Prenos prek zraka lahko povzroči okužbo s koronavirusom.

Št.10
Nikoli ne puščajte svojih osebnih stvari na delovni postaji. Lahko privede do prenosa koronavirusa.

Ponovno prilagodite in reorganizirajte
Koncept pisarne Hula Hoop zahteva, da smo vedno oddaljeni od fizičnih oseb vsaj 2 m. To lahko olajšate z zamenjavo obstoječega pohištva, ustvarjanjem novih nastavitev ali kombinacijo obeh.

Kot del delovnega mesta Covid-19 so Orangeboxovi Smartworking® 3P pridobili nov pomen:

Bližina (Proximity): vizualizacija hula hoop omogoča enostavno vzdrževanje naših novih osebnih protokolov bližine ves čas!

Zasebnost (Privacy): Če želite zaščititi zaupanje na delovnem mestu med pandemijo, uporabite prostor, ki je dovoljen in mora biti vedno v skladu z novimi protokoli.

Dovoljenje(Permission): Če želimo v času pandemije delovati varno na delovnem mestu, moramo prostore uporabljati samo na dovoljene načine in vedno se moramo držati novih protokolov.

Koncept pisarne Hula Hoop ponuja podjetju Orangebox platformo za oblikovanje in dostavo pohištva kupcem, ki iščejo rešitve za delovno mesto v času pandemije.
Preberite več informacij o izdelku za izvajanje koncepta pisarne Hula Hoop.
Vir: Orangebox.com