Prišla je nova, razširjena Wolfgang kolekcija notranje opreme. Wolfgang Metal, Wolfgang Lounge stol z visokim naslonjalom in taburejem, Wolfgang miza, Wolfgang barski stol

Wolfgang Metal

Ko je Luca Nichetto odprl svoj studio v Stockholmu leta 2011, je Wolfgang kolekcija označevala prvo poglavje v zgodovini tega studia. Šest let od tega, ko se je pojavila ta začetna ponudba, se je Nichetto odločil obrniti nov list. V novi verziji Wolfgang stola, je star leseni okvir zamenjan z novim, tankim metalnim okvirjem. Zadržali so dizajn originalnega modela, ampak je stol sedaj občutno lažji in ga je zaradi tega lažje premikati in postaviti po želji. Rezultat je fleksibilen stol, ki je primeren za različne potrebe.

Wolfgang Lounge stol z visokim naslonjalom in taburejem

Zasnova stola z visokim naslonjalom in taburejem ohranja jasne skandinavske linije in elegantno ukrivljen sedež originalnega Wolfgang fotelja, vendar ima še vedno povišan naslon. Učinek je takojšen: podolgovata oblika stola pomembno vpliva na videz vsakega prostora.

Wolfgang miza

Nova Wolfgang miza se je odmaknila od prvotnega modela – zgleduje se po jasnosti, preprostosti in eleganci klasične skandinavske predelave lesa, ta stol je vklesan v lesen okvir značilen za Wolfgang kolekcijo. Ta model je izdelan na standardni višini in na višini barske mize. Ukrivljeni zgornji del tabele se ujema z ukrivljenim sedežem Wolfgang stola in ta miza odlično dopolnjuje zbirko.

Wolfgang barski stol

Ta barski stol je dobesedno in v prenesenem pomenu razširitev prvotnih Wolfgang stolov.. Značilno ukrivljeni sedeži in naslon so postavljeni na elegantne lesene noge. Wolfgang barski stol se idealno prilega pod mizo doma, v pisarni ali v kavarni.