Prišla je nova, razširjena kolekcija pohištva Wolfgang. Wolfgang Metal, stol Wolfgang Lounge z dvignjenimi nasloni in taburejem, Wolfgang mizo in Wolfgang barski stol

Wolfgang Metal

Ko je Luca Nichetto leta 2011 odprl svoj studio v Stockholmu, je zbirka Wolfgang označila prvo poglavje v zgodovini studia. Šest let po začetku te začetne ponudbe se je Nichetto odločil obrniti nov list. V novi različici stolpa Wolfgang je bil stari leseni okvir zamenjan z novim, tankim kovinskim okvirjem. Oblikovanje izvirnega modela je ohranjeno, vendar je stolček veliko lažji in ga je zato enostavno prilagajati in ga po potrebi premakniti. Rezultat je prilagodljiv stol, primeren za različna okolja.

Wolfgang Lounge stol z dvignjenim naslonjalom in taburejem

Zasnova tega stola z visokim hrbtom in taburejem ima jasne skandinavske črte in eleganten zaokroženi sedež izvirnih Wolfgangovih naslanjačev, vendar ima še vedno povišan naslon. Učinek je takojšen: podolgovata oblika stola bistveno vpliva na izgled vsakega interierja.

Wolfgang miza

Nova Wolfgangova miza se je odmaknila od prvotnega modela – navdihnjena z jasnostjo, preprostostjo in eleganco klasične skandinavske obdelave lesa, ta miza vsebuje rezan lesen okvir, ki je značilen za Wolfgangova zbirko. Ta model se proizvaja na klasični višini in na višini barske mize. Zakrivljeni vrh mize je poravnan z zaobljenim sedežem Wolfgang stola in ta miza odlično dopolnjuje zbirko.

Wolfgang barski stol

Ta barski stol je dobesedna in figurativna razširitev prvotnega Wolfgangovega stola. Na elegantnih lesenih nogah so postavljeni izrazito zaobljen sedež in naslonjalo. Wolfgangov barski stol je idealen poleg barsko mizo doma, v pisarni ali v kavarni.