Modernih zgradb si danes ni mogoče predstavljati brez rešitev, ki jih ponujajo fleksibilne pregradne stene. Hitrost in enostavnost montaže pregradnih sten, ter njihova zložljivost so izjemnega pomena za maksimalni izkoristek pisarniškega prostora.
Pomembno je, da je sistem pregradnih sten fleksibilen in funkcionalen, saj na ta način omogoča njihovo prilagajanje vsem tipom stavb.

Steklene stene

Dnevna svetloba ima pomembno vlogo pri ustvarjanju dobrega ambienta ter delovnega ali rekreativnega prostora. Trendi oblikovanja interierjev so se v zadnjih letih dramatično razvili v škodo majhnih, slabo osvetljenih pisarniških prostorov ter v korist odprtih prostorov, ki maksimalno izkoriščajo naravno dnevno svetlobo in pri tem povečujejo udobnost in zadovoljstvo z delom ter na ta način lajšajo komunikacijo.
Steklene stene ustvarjajo prostorno in privlačno okolje, v majhnih ali velikih, v novo pridobljenih ali stalnih prostorih.

Steklene stene

Sodobne steklene stene so fleksibilne pri zadovoljevanju individualnih potreb glede višine ter širine prostora, estetike, stopnje zasebnosti, itd.
Zahteve kupcev danes temeljijo na večji zvočni izolaciji ter ekskluzivnemu dizajnu z zasteklenimi elementi v celoti. Rešitve teh zahtev so pregradne stene z visoko stopnjo izolacije ter pregrade s protipožarno klasifikacijo, dvostranske steklene pregrade, vnaprej montirani dvostranski stekleni paneli kakor tudi steklene pregrade z aluminijastim profilom.

Premične pregrade

Ustvarite prostor v skladu z vašimi potrebami.
Zato da bi se zagotovila usklajenost zložljivih pregradnih sten z ostalimi oblogami interierja, se velikost in zasnova sten dizajnirata v skladu s potrebami kupca.
Sistem premičnih pregrad je idealen za porazdelitev večjih prostorov na manjše enote.
Raznovrstnost elementov dopušča veliko število možnosti zlaganja v prostor, ograjen s paneli ter v prostor, ločen od ostalih.
Končne obdelave premičnih pregrad zadovoljijo posebnim zahtevam kupca po enakem izgledu sten s sosednjimi površinami.

Sodobne steklene stene

 

Zložljive steklene pregradne stene se lahko namestijo bodisi kot polne pregradne stene ali kot dodatek steklenim pregradnim stenam ter na ta način, z uporabo enostransko zasteklenih pregradnih sten izenačijo celotno dekoracijo interierja.
Podjetje DEKO ltd je bilo ustanovljeno leta 1970, ter je danes v Evropi vodilno na področju proizvodnje demontažnih pregrad.
DEKO s svojim elegantnim skandinavskim dizajnom ponuja rešitve, ki odgovarjajo vsem tipom stavb. Na danskem je DEKO eden izmed največjih proizvajalcev, specializiran za komercialne, industrijske, državne ter javne sektorje.