Enako bi moralo tudi njihovo delovno okolje.

Voditelji se na novo ustvarjajo. Svetovni trgi, medkrajevne odgovornosti in distributerske ekipe so novi in zahtevni  vodstveni delovni slogi, kakor tudi nove vrste delovnih mest – mest kjer zmogljivost in fleksibilnost podpirata potrebe vodilnih  za delovne interakcije in smiselne izmenjave.

LeadershipStyle-Feature2-958x690 (1)

“Današnji vodilni delavci preživijo manj časa sami, ter več časa v interakciji z ostalimi člani ekipe.” razlaga Patricia Kammer,  Steelcaseova WorkSpace Futures raziskovalka, ki je raziskovala spreminjajoče se delovne sloge vodilnih delavcev.

“Zasebna pisarna ni le zaklonišče za indiviualno delo, temveč je tudi prostor, kjer je vidna njihova intelektualna interakcija z ostalimi ter njihova spontana srečanja.

LeadershipStyle-3 (1)“Mnogo vodilnih je danes popolnoma mobilnih pri vodenju širokih distributerskih ekip, zato se mnoga srečanja dogajajo izven pisarniških prostorov. Ta srečanja so ravno tako pomembna kot delo, ki se dogaja znotraj pisarne.”Medtem ko so najboljši vodilni delavci zmožni ustvariti delovni prostor v skoraj vsakem prostoru, od letališč do taksijev, kavarn in hotelov, pa vsa ta mesta živahno kažejo na znantno vrednost pisarne, ki podpira nove delovne sloge vodilnih delavcev.

Z večjo fleksibilnostjo oblikovanja in tehnologijo povezovanja se je Steelcaseov Elective Elements® razširil na izpopolnitev teh raznolikih in zahtevnih delovnih slogov. Ne glede na to ali se uporablja v zasebni pisarni ali kot podpora naraščajočemu trendu vodstvenih delavcev, ki se odločijo za delo v odprto načrtovanih prostorih, Steelcase’s Elective Elements®  ponuja uporabniško osredotočeno podporo za današnje strokovnjake, s povečanjem njihove sposobnosti za ustvarjalno razmišljanje, produktivno interakcijo in efektivno vodenje.