Združitev novega skandinavskega dizajna in svetovno vodilnega proizvajalca pisarniškega pohištva: to je izhodišče za novo partnerstvo med družbo Steelcase in Bolia.

Ekskluzivna zbirka podjetja Bolia za podjetje Steelcase sestavljajajo skrbno izbrano pohištvo in dodatki, ki so kot nalašč za ustvarjanje razkošnih in navdihujočih pisarn.

Danes ljudje pričakujejo različne stvari od svojih pisarn. Iščejo okolje, kjer se počutijo dobro in je hkrati opremljeno z novimi načini dela. Hočejo opomnike na domu, vendar imajo še vedno zasebnost in pravo ergonomijo in tehnologijo, potrebno za to delo na najboljši možni način. Prostori, ki združujejo oblikovanje in materialnost, ne da bi pri tem ogrozili uspešnost delavcev, lahko navdihujejo nove načine razmišljanja in pozitivno vplivajo na ustvarjalnost.

Bolia ponuja vrhunsko izdelavo in ustvarjalno odličnost v svojem pohištvu, katerih ustvarjalna popolnost naredi poslovne prostore bolj prefinjene in lepe. Ta nova povezava pomaga arhitektom, oblikovalcem in strankam z zagotavljanjem priročnega dostopa do širših oblikovalskih odločitev, ki jih podpira zanesljiva in komercialna distribucija. Bolia uporablja svojo nordijsko dediščino za ustvarjanje atmosfere, zgrajene na toploti in drznih ter luksuznih materialih.