4 razlogi, zakaj je pomembno izbrati pravo pisarniško pohištvo

Vse, kar počnete v svoji pisarni ima velik vpliv. Od barve sten do razporeditve sedežev in razsvetljave – vse skupaj naredi razliko. Ko govorimo o pisarniškem pohištvu, je treba upoštevati učinek, ki ga bo imel na zaposlene. Podrobneje smo preučili, zakaj je lastništvo pravega pisarniškega pohištva tako ključnega pomena.

1. Povečana produktivnost zaposlenih

Morda niste razmišljali o tem, vendar pravo pisarniško pohištvo povečuje produktivnost na delovnem mestu. Z izbiro ustvarjalnega pisarniškega pohištva, ki pisarno dvigne in naredi manj dolgočasno, lahko spodbujate boljše delovno okolje, da ohranite in pritegnete vrhunske talente. Zagotoviti morate, da ima vsak zaposleni osnovno opremo; pisalna miza, delovni stol, računalnik, dovod svežega zraka itd. Ko svojega zaposlenega opremimo z vsem kar potrebuje, lahko brez težav opravlja delovne naloge. Lastništvo sodobnega in edinstveno urejenega pisarniškega prostora z usklajenim pisarniškim pohištvom, bo motiviralo in navdušilo vaše zaposlene, ter omogočilo hitrejše opravljanje delovnih nalog.

Hierarhija pisarniških potreb – vir: Steelcase.com

Vrsta pisarniške mize, ki jo lahko ponudite svojim zaposlenim, lahko močno vpliva na produktivnost. Pomembno je upoštevati vrsto mize, od katere bodo vaši zaposleni imeli največ koristi; pisarniška miza za priložnostno sodelovanje, zložljive pisarniške mize ali mize za skupine. Hkrati morate razmisliti o povezavi in ​​zagotoviti, da je na delovni postaji dovolj vtičnic, da lahko brez težav uporabljate kateri koli računalnik.

2. Privlačno delovno mesto navdušuje stranke
Če vaše podjetje vključuje vsakodnevno povabilo strank na sestanke v vaš pisarniški prostor, potem bi bilo dobro imeti prostor, urejen s pisarniškim pohištvom, ki prikazuje sodoben videz in spretnosti vašega podjetja. Če želi stranka videti potek dela v vaši pisarni in prednost tehnologije, ki jo uporabljate, jo morate s tem navdušiti. Kjer koli se prostor nahaja, če je vaše pisarniško pohištvo zastarelo in pušča vtis vaše korporativne kulture, bodo stranke imele manj zaupanja v vaše podjetje.

3. Ustvarjen prostor za shranjevanje
Vzdrževanje urejenega pisarniškega prostora je primarno; prenatrpanost vodi v neorganiziran nered. Če imate veliko prostora za shranjevanje, vam omogoča shranjevanje papirja, pisarniške opreme in vsega, kar je za podjetje ključnega pomena, v času, ko ga ne uporabljate. To tudi pomaga povečati produktivnost, saj vam omogoča shranjevanje papirja v mapah, pri čemer veste, kje se nahaja, ko ga naslednjič potrebujete.

4. Udobje je ključnega pomena
Vaši zaposleni lahko vsak dan sedijo približno 8 ur pri pisarniških mizah. Toda, tudi vaša vloga je, da jim zagotovite pravo pisarniško pohištvo, ki jih bo podpiralo ves delovni dan.

Ergonomski pisarniški stoli zagotavljajo podporo za hrbet in roke, kar zaposlenim omogoča lažjo koncentracijo in hkrati večje udobje.

Ergonomski Pisarniski Stol Series 2

Ergonomski pisarniški stol Series 2 – vir: Steelcase.com

Poleg tega s podpiranjem zaposlenih s pogostim dotokom svežega zraka, zlasti v vročih poletnih mesecih in z zagotavljanjem toplote v zimskih mesecih, jim omogoča nemoteno in koncentrirano delo.
Izbira pravega pisarniškega pohištva je ključnega pomena, saj neposredno vpliva na produktivnost zaposlenih, opravljanje njihovih delovnih nalog in neposredno vpliva na uspeh vašega podjetja. Za več informacij o opremljanju pisarniškega pohištva je na voljo naša ekipa strokovnih svetovalcev za pisarniške prostore, stopite v stik z nami.