Opis izdelka

RoomWizard je web sistem za rezerviranje poslovnih prostorov, ki bo rešil težave pri povezovanju delavcev in iskanju prostorov za sestanke.

 RoomWizard funkcionira v kombinaciji z različnimi koledarskimi sistemi, vključujoč Microsoft® Outlook® in Lotus Notes®. Sestanki se lahko preprosto rezervirajo po spletu, s prenosnikom ali pametnim telefonom. Po tem, ko najdete prost prostor za sestanke, ga lahko takoj rezervirate in se vržete na delo.

RoomWizard vodi tudi evidenco o uporabi prostora, in sicer z analitično konzolo, ki beleži podatke in izdeluje poročila o postopkih rezerviranja. Za enostavno upravljanje s sistemom pa administrativna konzola menedžerom omogoča, da z enim vmesnikom konfigurirajo, posodabljajo in spremljajo vse svoje RoomWizard aplikacije.
Aplikacija SnapWizard firme Steelcase snema besedilo, napisano na belih ploščah, se povezuje z RoomWizard aplikacijo in vsebino pošilja neposredno udeležencem sestanka. Za enkrat le za iPhone.

Lastnosti in ugodnosti

• Zaslon na dotik (touch screen) od 7″ – za spremembo rezervacije sobe, ali da ujamete prostor za nenadni sestanek.

• Vgrajen web strežnik uporabnikom omogoča, da s  katerega koli osebnega računalnika v mreži poiščejo in rezervirajo sobo ali prostor.

• Lučke, ki  prikazujejo stanje – rdeče ali zelena luči kažejo dostopnost.

• Tipka za start – avtomatsko osvobaja prostor, če se osebe, ki so ga rezervirale, ne prikažejo ob določenem času.

• Analitična konzola – evidentira uporabo sob in postopke rezervacije, potem izdeluje poročila ter vpogled v izkoriščenost prostorov.

• Administracijska konzola– upravlja, konfigurira in spremlja vse aplikacije RoomWizard z enega vmesnika.

• Uporabo aplikacije RoomWizard kot samostojnega sistema ali za enostavno rezerviranje prostora s pomočjo obstoječega rezervacijskega sistema, kot so Microsoft® Outlook®, Lotus Notes® ali drugi programski sistemi.

Kategorijo: Smart Solutions

For a better day @ work!
Prijavite se v
Delightful News
in
poiščite najnovejše pisarniške
trende in rešitve

Newsletter